Smørkrem til kaker, muffins og dekorering – superkjapt og godt

Smørkrem med QimiQ Whip: Til kakefyll, kaketopping og dekorering. Å lage en luftig smørkrem er lett som en lek med QimiQ Whip. Du får masse smak samtidig som du beholder den luftige konsistensen og begrenser mengden fett. Med QimiQ Whip får du en krem som er enkel å sprøyte og er stabil over lang tid. Den er frysestabil og alkoholstabil, gir perfekt konistens og god smak, og er superenkel og rask å lage: Bare bland alle ingrediensene i en bolle!

 

Ingredienser

Basisoppskrift:

250 g (68 %) QimiQ Whip

44 g (12 %) smeltet smør

74 g (20 %) smak, for eksempel:

  • frukt-/bærcoulis

  • smeltet Smørbukk/salt karamell

  • smeltet sjokolade

 

Tilberedning

1. Pisk kjøleskapskald QimiQ Whip til luftig krem.

2. Tilsett forsiktig i smeltet smør, gjerne under konstant omrøring. 

3. Tilsett og rør inn smakskomponent (20 %). Du kan for eksempel fordele kremen i 3 boller og tilsette 3 ulike smaker i hver: 

  • bringebærpuré

  • smeltet Smørbukk/salt karamell

  • smeltet sjokolade

4. Kremen er klar til bruk. Fyll gjerne i sprøyteposer og dekorer muffins eller kaker. 


krem.png

Grunnregel for smørkrem

Modellen illustrerer grunnregelen for smørkrem med QimiQ Whip. Bruk derfor denne fordelingen om du vil lage din egen smørkremvariant. Kreativt og moro!


Se flere smarte kaketriks:


Forrige
Forrige

Reparer krem som er pisket for mye

Neste
Neste

Stabil dekorasjonskrem med kremfløte: Det smarteste trikset!