Stabil dekorasjonskrem med kremfløte: Det smarteste trikset!
Reduser stress. Lag krem som holder seg fersk og luftig i flere dager. Den er også frysestabil!
Lag ferdig krem flere dager i forveien. Gjør den klar i sprøytepose eller lag ferdige kremkaker. Den ferdige dekorasjonskremen holder seg på kjøl i 3–4 dager, ved romtemperatur ca. 2–3 timer og ved 21 grader ca. 4–5 timer). Kremen kan også fryses i lengre tid uten kvalitetsforringelse.
Ingredienser
Til ca. 650 g krem.
280 g QimiQ Whip (kjøleskapskald) eller QimiQ Classic (romtemperert)
720 ml kremfløte (37 % fett)
sukker
Fremgangsmåte
1. Visp QimiQ Whip eller QimiQ Classic glatt.
2. Tilsett kremfløte i samme bolle og pisk til ønsket volum er oppnådd. Kremen kan ikke overpiskes.
3. Smak til med ønsket mengde sukker.
Kremen er også egnet til dekorering for å kle rosetter eller til pynt sammen med ulike typer frukt.
Grunnregel for krem
Modellen illustrer grunnregelen for å stabilisere krem med QimiQ Classic.