Stabil dekorasjonskrem med kremfløte: Det smarteste trikset!

Reduser stress. Lag krem som holder seg fersk og luftig i flere dager. Den er også frysestabil!

Lag ferdig krem flere dager i forveien. Gjør den klar i sprøytepose eller lag ferdige kremkaker. Den ferdige dekorasjonskremen holder seg på kjøl i 34 dager, ved romtemperatur ca. 23 timer og ved 21 grader ca. 45 timer). Kremen kan også fryses i lengre tid uten kvalitetsforringelse.

 

Ingredienser

Til ca. 650 g krem.

280 g QimiQ Whip (kjøleskapskald) eller QimiQ Classic (romtemperert)

720 ml kremfløte (37 % fett)

sukker

 

Fremgangsmåte

1. Visp QimiQ Whip eller QimiQ Classic glatt.

2. Tilsett kremfløte i samme bolle og pisk til ønsket volum er oppnådd. Kremen kan ikke overpiskes.

3. Smak til med ønsket mengde sukker.

Kremen er også egnet til dekorering for å kle rosetter eller til pynt sammen med ulike typer frukt.


Grunnregel for krem

Modellen illustrer grunnregelen for å stabilisere krem med QimiQ Classic.

Dekorasjonskrem_QClassic.png

Se flere smarte kaketriks:


Forrige
Forrige

Smørkrem til kaker, muffins og dekorering – superkjapt og godt