QiQ BASE FOR SMØRSAUSER
Brukes for å lage varme stabile høykvalitets tradisjonelle smørsauser.
Raskt, enkelt og med sikkert resultat!
Ideell til bruk for bl.a hollandaisesaus, béarnaisesaus og andre smørsauser eller majoneser.
10 stk × 650g – EPD 5852033 (rekker til 100 liter saus)
For det profesjonelle kjøkkenet: Endelig er det mulig å produsere høykvalitets smørsauser uten at de sprekker! QiQ Base for smørsauser er en tørr pulverblanding som består av ferdig reduksjon og varmestabilt eggeplommepulver. Det er enkelt å bruke og sparer tid i tilberedningen.
QiQ Base er fri for smakforsterkere, MSG (mononatriumglutamat) og fargestoffer. Den inneholder ingen deklarerbare ingredienser og fri for deklarasjonspliktige e-nummere. Den er også ovo-lakto-vegetarisk og glutenfri.
Sauser med QiQ Base gir følgende egenskaper og funksjonalitet:
Hva våre kunder sier om QiQ Base for smørsauser:
«Vi bruker QiQ Base for smørsaus til å lage ulike tradisjonelle smørsauser som bearnaise og Hollandaise. Resultatet blir helt likt den originale hjemmelagde, bare mye enklere og mer stabil. Vi reduserer også matsvinnet fordi vi kan varme opp sausene igjen uten problemer.»
– Tor Ove Sørlie, kjøkkensjef i Hirtshals
Eksempler på anvendelse:
Perfekt ved bl.a sentralkjøkken, sykehuskjøkken, høykvalitets grillbuffeter, banketter, a-la-cart, store cateringer, Sandwich topping
Béarnaise
Hollandaise
Sitron smørsaus.
parmesan smørsaus
Ingredienser
Eggeplommepulver, tapiotikastivelse, salt, hvitvinspulver, sitronsaft, krydder, fortykningsmiddel (xanthan gum), naturlig smak
Allergener: egg
Holdbarhet og oppbevaring: Tørrvare, holdbar i romtemperatur i 18 mnd.
Næringsverdier per 100 gram
Energi 2.051 kJ / 493 kcal
Fett 332,7 g, herav mettede fettsyrer 11,2 g
Karbohydrater 25,9 g, herav sukkerarter 0,8 g
Protein 21,2 g
Salt 5,2 g
Emballasje
• 650 g – pose – i pakke med 10 stk. – 18 måneders holdbarhet. 650g rekker til 10 liter med smørsaus.
Slik brukes QiQ Base for smørsauser:
GRUNNOPPSKRIFT
1. Bland sammen QiQ Cream Base, væsker og QiQ Base for smørsaus med en visp og varm opp til ca 85 grader. Sett til side. (For en liter saus anvendes 65g med med QiQ Base).
2. Tilsett smør og bland sammen med en stavmikser. Smak til.
Andelen smør og væske kan endres etter eget ønske. Andelen QimiQ Cream Base og QiQ Base, skal imidlertid alltid forblir det samme. Dette garanterer konsistent kvalitet og stabilitet.
Fordelene med QiQ Base for smørsaus ligger i sin enkle håndtering, bain-marie stabilitet og de kreative smaksalternativene som er mulige for sauser (grønnsaksjuice, kraft og krydderekstrakter kan også brukes). QiQ Base for smørsauser kan også brukes til å lage kalde dippsauser til grill eller som pålegg til smørbrød.
Tips for tilberedning:
Andelene vi anbefaler mener vi gir best konsistens, og de er et godt utgangspunkt for ytterligere tilpasning. Tilføy smak etter ønske. Du bestemmer selv konsistensen, stabiliteten og smaken gjennom smaksbærere som smør, olje, fløte, rømme, ost, mascarpone, frukt, grønnsaker, krydder, sukker osv.
Test ut våre oppskrifter på smør sauser :
Alle sausene har følgende fordeler: