Reparer krem som er pisket for mye

Med QimiQ kan du reparere overpisket krem! Se i videoen hvor enkelt det er. Bruker du alltid QimiQ-fløte i dessertene dine, verken skiller de seg eller blir overpisket fordi spaltingen av QimiQ-fløten gjør at molekylene blir mye mindre og binder kremen sammen igjen. QimiQ binder også syre (noe som ikke går med vanlig fløte), fett og alkohol.

 

Fremgangsmåte

Alternativ 1:

Bruker du QimiQ Whip (kjøleskapskald), tilsett en liten mengde QimiQ Whip oppi den overpiskede kremen og pisk opp.

Alternativ 2:

Bruker du QimiQ Classic (romtemperert), rør QimiQ Classic først helt glatt og fri for klumper. Tilsett en liten andel (for eksempel en spiseskje) i den overspiskede kremen og rør opp.

Uansett er kremen blitt fin i konsistensen igjen!


Se flere smarte kremtriks:


Forrige
Forrige

Moussekake – kjapt, superenkelt og perfekt

Neste
Neste

Smørkrem til kaker, muffins og dekorering – superkjapt og godt