QimiQ Whip Pastry Cream
Brukes når du ønsker volum
250 G – EPD 4556296 & 1 KG – EPD 4435764
Til pisking og til søte og velsmakende retter som for eksempel mousser, kremer og parfait
Samme høye kvalitet, bare bedre økonomi og logistikk på dine dessert og kaker
Lavere kostnader
Gir opptil 60 % raskere produksjonstid og opptil 40 % reduserte råvare-kostnader
Lang presentasjonstid
Gir opptil 14 dagers stabilitet for friske kremer og mousser
Øker 3 × volum
Kan piskes til opptil tre ganger større volum
Enklere og mer stabilt med QimiQ Whip Pastry Cream:
Emulgerer
Binder væske og emulgerer med smør og olje – også syre- og alkoholstabil
Forenkler logistikken
Gir frysestabile sluttprodukter uten kvalitetsforringelse
Rene råvarer
Animalsk fløte og rene smaker
Hva våre kunder sier om QimiQ Whip Pastry Cream:
«Vi bruker alltid QimiQ til å lage kaker og kremdesserter. Hovedgrunnen var at dessertene og kakene våre blir så stabile og holder seg presentable så lenge. Dette reduserer vårt mat svinn betydelig. Med QimiQ i våre produkter kan vi også fryse ned ferdige kaker og desserter uten at kvaliteten blir forringet. Dette bidrar til at vi kan produsere i store batcher for å ta opp etter behov.»
– Tor Ove Sørlie, kjøkkensjef sentralkjøkken
Ekempler på anvendelse :
Krem
Stabiliserer kremen og gjør den luftig fersk og fin pisket krem, helt til kremen blir sur.
Mousser
Hjemmelagde høykvalitets mousser 90% raskere
Fyll
Hjemmelagde fyll som holder seg fersk lenger og emulgerer med alt
Prafaits
Frysestabilt og enklere å lage
Slik brukes QimiQ Whip Pastry Cream:
Bruk QimiQ Whip Pastry Cream når du ønsker å få volum.
1. QimiQ Whip Pastry Cream brukes best når den er kjøleskapskald.
2. Pisk kald QimiQ Whip QimiQ Whip Pastry Cream lett til den er helt glatt. Sørg for at hele blandingen blir med (særlig fra bunnen og sidene av bollen).
3. Tilsett ingrediensene én etter én, og fortsett med å piske til ønsket volum er oppnådd.
Grunnregler for bruk:
Andelene vi anbefaler under mener vi gir best konsistens, og de er et godt utgangspunkt for ytterligere testing. Tilføy smak etter ønske. Du bestemmer selv konsistensen, stabiliteten og smaken gjennom smaksbærere som smør, olje, fløte, rømme, ost, mascarpone, frukt, grønnsaker, krydder, sukker osv.
Fyll til rullekaker:
Skjærefast krem:
Mousse i beger:
Dekorasjonskrem:
Ingredienser
94,5% Fløte (av 19 % fett), oksegelatin og emulgator (eddiksyreestere av mono- og diglycerider av fettsyrer).
Allergener: Melk
Næringsverdier per 100 gram
Energi 866 kJ / 207 kcal
Fett 18,7 g, herav mettede fettsyrer 12 g
Karbohydrater 4,5 g, herav sukkerarter 4,5 g
Protein 5,2 g
Fiber < 0,4 g
Salt 0,14 g
Kostholdshensyn og dietter:
Halal-godkjent
Kosher-godkjent
Glutenfri
Oppbevaring
QimiQ Whip Pastry Cream kan oppbevares uåpnet i romtemperatur i inntil 12 måneder. Når QimiQ Whip er åpnet, skal den oppbevares i kjøleskap og brukes innen 3–4 dager.
Emballasje og holdbarhet
• 250 g – tetrapak – brett med 12 stk. – 12 måneders holdbarhet –EPD 4556296
• 1 kg – tetrapak – brett med 12 × 1 kg – antall kg per pall: 780 kg – 12 måneders holdbarhet – EPD 4435764
• 5 kg – bag-in-box – antall kg per pall: 675 kg – 5 måneders holdbarhet
Oppskrifter:
QimiQ Whip Pasty Cream har samme høye kvalitet på sluttproduktet. QimiQ Whip Pastry Cream gjør det bare enklere og raskere å produsere.