QimiQ Whip Pastry Cream

Brukes når du ønsker volum

250 G – EPD 4556296 & 1 KG – EPD 4435764

Til pisking og til søte og velsmakende retter som for eksempel mousser, kremer og parfait

 
 
QimiQ Whip.png
 

Samme høye kvalitet, bare bedre økonomi og logistikk på dine dessert og kaker

2Qimiq whip ikoner fordeler80px -.png
 

Lavere kostnader

Gir opptil 60 % raskere produksjonstid og opptil 40 % reduserte råvare-kostnader

12Qimiq whip ikoner fordeler80px -.png
 

Lang presentasjonstid

Gir opptil 14 dagers stabilitet for friske kremer og mousser

1Qimiq whip ikoner fordeler80px -.png
 

Øker 3 × volum

Kan piskes til opptil tre ganger større volum

 

Enklere og mer stabilt med QimiQ Whip Pastry Cream:

11Qimiq whip ikoner fordeler80px -.png
 

Emulgerer

Binder væske og emulgerer med smør og olje – også syre- og alkoholstabil

20Qimiq whip ikoner fordeler80px -.png
 

Forenkler logistikken

Gir frysestabile sluttprodukter uten kvalitetsforringelse

18Qimiq whip ikoner fordeler80px -.png
 

Rene råvarer

Animalsk fløte og rene smaker

Hva våre kunder sier om QimiQ Whip Pastry Cream:

 
 
Torove_sirkel2.png

«Vi bruker alltid QimiQ til å lage kaker og kremdesserter. Hovedgrunnen var at dessertene og kakene våre blir så stabile og holder seg presentable så lenge. Dette reduserer vårt mat svinn betydelig. Med QimiQ i våre produkter kan vi også fryse ned ferdige kaker og desserter uten at kvaliteten blir forringet. Dette bidrar til at vi kan produsere i store batcher for å ta opp etter behov.»

– Tor Ove Sørlie, kjøkkensjef sentralkjøkken

 
 
 

Ekempler på anvendelse :

Krem

Stabiliserer kremen og gjør den luftig fersk og fin pisket krem, helt til kremen blir sur.

 

Mousser

Hjemmelagde høykvalitets mousser 90% raskere

 
 

Fyll

Hjemmelagde fyll som holder seg fersk lenger og emulgerer med alt

 
 
 

Prafaits

Frysestabilt og enklere å lage

Slik brukes QimiQ Whip Pastry Cream: 

Bruk QimiQ Whip Pastry Cream når du ønsker å få volum.

1. QimiQ Whip Pastry Cream brukes best når den er kjøleskapskald.

2. Pisk kald QimiQ Whip QimiQ Whip Pastry Cream lett til den er helt glatt. Sørg for at hele blandingen blir med (særlig fra bunnen og sidene av bollen).

3. Tilsett ingrediensene én etter én, og fortsett med å piske til ønsket volum er oppnådd.

 

Grunnregler for bruk:

Andelene vi anbefaler under mener vi gir best konsistens, og de er et godt utgangspunkt for ytterligere testing. Tilføy smak etter ønske. Du bestemmer selv konsistensen, stabiliteten og smaken gjennom smaksbærere som smør, olje, fløte, rømme, ost, mascarpone, frukt, grønnsaker, krydder, sukker osv.

 

Fyll til rullekaker:

 

Skjærefast krem:

 

Mousse i beger:

 

Dekorasjonskrem:

Ingredienser

94,5% Fløte (av 19 % fett), oksegelatin og emulgator (eddiksyreestere av mono- og diglycerider av fettsyrer).

Allergener: Melk

 

Næringsverdier per 100 gram

Energi 866 kJ / 207 kcal

Fett 18,7 g, herav mettede fettsyrer 12 g

Karbohydrater 4,5 g, herav sukkerarter 4,5 g

Protein 5,2 g

Fiber < 0,4 g

Salt 0,14 g

 

Kostholdshensyn og dietter:

Halal-godkjent

Kosher-godkjent

Glutenfri

 

Oppbevaring

QimiQ Whip Pastry Cream kan oppbevares uåpnet i romtemperatur i inntil 12 måneder. Når QimiQ Whip er åpnet, skal den oppbevares i kjøleskap og brukes innen 3–4 dager.

 

Emballasje og holdbarhet

 • 250 g – tetrapak – brett med 12 stk. – 12 måneders holdbarhet –EPD 4556296

• 1 kg – tetrapak – brett med 12 × 1 kg – antall kg per pall: 780 kg – 12 måneders holdbarhet – EPD 4435764

• 5 kg – bag-in-box – antall kg per pall: 675 kg – 5 måneders holdbarhet 

 
Skjermbilde 2021-08-05 kl. 15.05.42.png

Oppskriftshefte på høykvalitets desserter som er spesielt tilpasset sentralkjøkken & catering


11 klassiske hjemmelagde desserter som er raskere, enklere og mer stabile enn med tradisjonell oppskriter. Reduser stress og forenkl dine oppskrifter. Få samme sluttresultat. Test dem ut !


 

Oppskrifter:

QimiQ Whip Pasty Cream har samme høye kvalitet på sluttproduktet. QimiQ Whip Pastry Cream gjør det bare enklere og raskere å produsere.

QimiQ%2Bpatentet+%281%29.jpg

QimiQ er mer kompakt og stabil enn tradisjonelle meieriprodukter.

Les mer om hvorfor QimiQ har så unike egenskaper.

Gir rask og enkel produksjon og stabil kvalitet på sluttproduktet