Base med basilikum

Grunnsausalternativ til kremet tomatsaus

Lag kremet tomatsaus fra bunnen av på en ny og revolusjonerende måte. Langt mer effektivt og samtidig med ekte råvarer og høy stabilitet. Tomatsausen har også lavere råvarekostnader og produksjonskostnader.

 

Ekte råvarer

90 % raskere å produsere

Glutenfri

76 % lavere råvarekostnader

Produseres kald

 
Presentasjon webkurs Sausekurs QimiQ (4).png
 

Ingredienser

Skjermbilde 2021-01-12 kl. 15.03.47.png
 

Tilberedning

Bland alle ingredisene sammen med en stavmikser og varm opp.

 

Alternativer for oppvarming

Må varmes til minimum 100 grader.

1. Kok opp i gryte.

2. Kok opp i Thermomix.

3. Kok opp i kokepose (100 grader i 10–30 minutter, alt etter mengden du har i posen).

 

Besparelseskalulator

Vedlagt utregning viser at det er et stort innsparingspotensiale ved å bruke denne oppskriften med QimiQ Cream Base sammenlignet med tradisjonelle oppskrifter.

 

76 % lavere totalkostnad

90 % raskere produksjon

Produseres kald

 

Se hva ditt kjøkken kan spare i tid og råvarekostnader ved å bruke denne oppskriften sammenlignet med tradisjonell kremet tomatsaus. Sett inn verdiene som gjelder for ditt kjøkken i de gule feltene.

*Variablene i den vedlagte utregningen er lagt til grunn for tallene under.

 

Grunnsauser

Ved å lage ulike reduksjoner vil man enkelt kunne bruke grunnsausen til å lage en rekke andre sauser. Vi har noen forslag nedenfor:


Forrige
Forrige

Stabil Beurre Blanc Sauce (klassisk fransk smør saus)

Neste
Neste

Grunnsaus: Brun fløtesaus