Grunnsaus: Hvitvinsaus
Lag sausen fra bunnen av på en ny og revolusjonerende måte. Grunnsausen kan lages langt mer effektivt, men samtidig med ekte råvarer og høy stabilitet. Hvitvinsausen har også lavere råvarekostnader og produksjonskostnader. Smartere blir det ikke.
90 % raskere å produsere
Lavere råvarekostnader
Produseres kald
Ekte råvarer og animalsk fløte
Glutenfritt og uten å tilsette ekstra stivelse
Emulgerer lett med fett, syre og alkohol
Ingredienser
Tilberedning
Bland ingrediensene sammen med en visp eller stavmikser og varm opp.
Alternativer for oppvarming
Må varmes til minimum 100 grader ved en av følgende metoder:
1. Kok opp i gryte.
2. Kok opp i Thermomixer.
3. Kok opp i kokepose (100 grader i 10–30 minutter, alt etter mengden du har i posen).
Besparelseskalkulator
Vedlagt utregning viser at det er et stort innsparingspotensiale ved å bruke denne oppskriften med QimiQ Cream Base sammenlignet med tradisjonelle oppskrifter.
Se hva ditt kjøkken kan spare i tid og råvarekostnader ved å bruke denne oppskriften sammenlignet med tradisjonell kremet tomatsaus. Sett inn verdiene som gjelder for ditt kjøkken i de gule feltene.
Andre stabile sauser: