Grunnsaus: Brun fløtesaus
Lag brun saus fra bunnen av på en ny og revolusjonerende måte. Med QimiQ kan sausen lages langt mer effektivt, men samtidig med ekte råvarer og høy stabilitet. Smartere blir det ikke.
86 % raskere å produsere sammenlignet med tradisjonell brun saus
70 % lavere produksjonskostnader
Sausen produseres kald
Ekte råvarer
Glutenfritt og ikke behov for å tilsette stivelse
Tåler syre og alkohol uten å skille seg
Ingredienser
Fremgangsmåte
Bland ingrediensene sammen med en stavmikser og varm opp.
Alternativer for oppvarming
Må varmes til minimum 100 grader ved en av følgende metoder:
1. Kok opp i gryte.
2. Kok opp i Thermomixer.
3. Kok opp i kokepose (100 grader i 10–30 minutter, alt etter mengden du har i posen).
Besparelseskalkulator
Vedlagt utregning viser at det er et stort innsparingspotensiale ved å bruke denne oppskriften med QimiQ Cream Base sammenlignet med tradisjonelle oppskrifter.
Se hva ditt kjøkken kan spare i tid og råvarekostnader ved å bruke denne oppskriften sammenlignet med tradisjonell kremet tomatsaus. Sett inn verdiene som gjelder for ditt kjøkken i de gule feltene.
*Variablene i den vedlagte utregningen er lagt til grunn for tallene under.