Kaldproduserte sauser/dipper

Disse sausene/dippene er:

GRUNNOPPSKRIFT

250g (1 DEL) QimiQ Cream Base

500 (2 DELER) nøytral olje

65 g QiQ Base for Butter Sauce etter oppskrift (65 g pr liter)

Fremgangsmåte:

1. Bland QimiQ Cream Base og QiQ Base for smør saus med en visp, varm opp til 85 grader og trekk til side.

2. Forsiktig tilsett rapsolje eller annen nøytral olje, under konstant omrøring.

3. Del sausen opp i tre ulike skåler og tilsett de ulike smakskombinasjonene nedenfor. Smak gjerne til.

Klar for servering!


Dipp/ Saus nr 1 - Middelhavs dipp:

1/3 grunnsaus/dipp

250g smørsaus

3 g Middelhavskrydder

5 gr finhakket kapers

15 g finhakket paprika


Dipp/ Saus nr 2 - Karri dipp nr 1:

250 kald smørsaus,

3 g karri pulver,

15 g finhakket mango eller fersken chutney

Dipp/ Saus nr 3 - Karri dipp nr 2:

250 g kald smørsaus

3 g Karri pulver

25 g finhakket syltet løk

5 g grønne pepperkorn

5 g finhakket persille





Oppskriftshefte smørsauser

Få inspirasjon og last ned oppskriftshefte.

Demo

Bruk 12 minutter å ta en titt på vårt demo som viser hvordan man anvender QiQ Base for å lage stabile smørsauser.

Andre stabile smør sauser med QIQ BAse for smørsauser:

Forrige
Forrige

Smørsaus med grønnsakcoulis (gresskar)

Neste
Neste

Smørsaus med paprika