Kaldproduserte sauser/dipper
Disse sausene/dippene er:
GRUNNOPPSKRIFT
250g (1 DEL) QimiQ Cream Base
500 (2 DELER) nøytral olje
65 g QiQ Base for Butter Sauce etter oppskrift (65 g pr liter)
Fremgangsmåte:
1. Bland QimiQ Cream Base og QiQ Base for smør saus med en visp, varm opp til 85 grader og trekk til side.
2. Forsiktig tilsett rapsolje eller annen nøytral olje, under konstant omrøring.
3. Del sausen opp i tre ulike skåler og tilsett de ulike smakskombinasjonene nedenfor. Smak gjerne til.
Klar for servering!
Dipp/ Saus nr 1 - Middelhavs dipp:
1/3 grunnsaus/dipp
250g smørsaus
3 g Middelhavskrydder
5 gr finhakket kapers
15 g finhakket paprika
Dipp/ Saus nr 2 - Karri dipp nr 1:
250 kald smørsaus,
3 g karri pulver,
15 g finhakket mango eller fersken chutney
Dipp/ Saus nr 3 - Karri dipp nr 2:
250 g kald smørsaus
3 g Karri pulver
25 g finhakket syltet løk
5 g grønne pepperkorn
5 g finhakket persille
Andre stabile smør sauser med QIQ BAse for smørsauser: