Coleslaw som ikke slipper væske
Coleslaw har en tendens til å slippe væske og må derfor tilberedes kort tid før servering. Med en liten andel med QimiQ i dressingen har man løst problemet og salaten slipper ikke lenger væske. Prøv selv!
Ingredienser for ca 10 porsjoner:
100 g QimiQ Classic, romtemperert
100 g majones
100 g rømme
15 g eddik eller sitronsaft
salt, pepper og sukker
100 g hodekål, nykål eller sommerkål, finsnittet
100 g Gulrot, skrellet og revet
100 g grønt eple, revet
50 g Vår løk, fint kuttet
Persille, fint hakket
Fremgangsmåte:
1. Rør QimiQ Classic helt glatt og fri for klumper
2. Tilsett majones, rømme og eddik. Smak til og bland godt
3. Tilsett resten av grønnsakene og smak til igjen.
La deg inspirere av flere stabile, effektive og fristende retter:
Luftig, delikat og stabil avocadokrem. Holder seg luftig og fin i flere dager før den faller sammen.