Coleslaw som ikke slipper væske

Coleslaw har en tendens til å slippe væske og må derfor tilberedes kort tid før servering. Med en liten andel med QimiQ i dressingen har man løst problemet og salaten slipper ikke lenger væske. Prøv selv!

Ingredienser for ca 10 porsjoner:

100 g QimiQ Classic, romtemperert

100 g majones

100 g rømme

15 g eddik eller sitronsaft

salt, pepper og sukker

100 g hodekål, nykål eller sommerkål, finsnittet

100 g Gulrot, skrellet og revet

100 g grønt eple, revet

50 g Vår løk, fint kuttet

Persille, fint hakket

Fremgangsmåte:

1. Rør QimiQ Classic helt glatt og fri for klumper

2. Tilsett majones, rømme og eddik. Smak til og bland godt

3. Tilsett resten av grønnsakene og smak til igjen.


La deg inspirere av flere stabile, effektive og fristende retter:

Neste
Neste

Urtemajones uten egg