Røkelakskrem
Dette er en veldig raffinert, enkel og godt snack. Laksekremen kan tilberedes i forkant og oppbevares i sprøyteposer flere dager før den skal tilberedes. Takket være den unike stabiliseringsevenen til QimiQ whip holder kremen seg fersk og fin.
Ingredienser:
250 g QimiQ Whip (kjøleskapkald)
200 g røkelaks (eller annen laks)
100 ml fiskekraft eller grønnsaksfond
1/2 sitron
Fremgangsmåte:
Ha alle ingrediensene i en rørebolle og bland alt sammen til med en stavmikser til den er jevn og glatt
Pisk opp blandingen i en mixmaster til du har fått ønsket volum
Smak hvit pepper eventuelt til med salt
Hell kremen over i en sprøytepose og sprøyt ut på kjeks/snitter etc
Pynt med lakserogn, grønne urter som f.eks dill og hakket gressløk/vårløk
La deg inspirere av flere stabile, effektive og fristende retter:
Luftig, delikat og stabil avocadokrem. Holder seg luftig og fin i flere dager før den faller sammen.