Røkelakskrem

Dette er en veldig raffinert, enkel og godt snack. Laksekremen kan tilberedes i forkant og oppbevares i sprøyteposer flere dager før den skal tilberedes. Takket være den unike stabiliseringsevenen til QimiQ whip holder kremen seg fersk og fin.


Ingredienser:

250 g QimiQ Whip (kjøleskapkald)

200 g røkelaks (eller annen laks)

100 ml fiskekraft eller grønnsaksfond

1/2 sitron


Fremgangsmåte:

  1. Ha alle ingrediensene i en rørebolle og bland alt sammen til med en stavmikser til den er jevn og glatt

  2. Pisk opp blandingen i en mixmaster til du har fått ønsket volum

  3. Smak hvit pepper eventuelt til med salt

  4. Hell kremen over i en sprøytepose og sprøyt ut på kjeks/snitter etc

  5. Pynt med lakserogn, grønne urter som f.eks dill og hakket gressløk/vårløk



La deg inspirere av flere stabile, effektive og fristende retter:


Forrige
Forrige

Avocadokrem

Neste
Neste

Eggerøre som ikke slipper væske eller endre farge