Quiche Lorraine, frysestabil og bakestabil

unsplash-image-H-VwuGQS278.jpg

Produser opp i forkant. Bakestabil og frysestabil. Fyllet holder seg like saftig og fint.

Ingredienser:

250 g QimiQ Cream Base

150 g egg

100 g ost, raspet

200 g Løk

100 g Purre, fint kuttet

60 g Smør

200 g Bacon

70 g Rød Chili, fint kuttet

ca 2 g salt

3 g pepper

3 g fersk oregano

Fremgangsmåte:

  1. Sviss løk og purre i smøret, Tilsett Bacon og pepper og avkjøl lett.

  2. For røren bland: QimiQ Cream base med egg og ost

  3. Rør inn løkblandingen inn i eggeblandingen og tilsett krydderet. Fyll inn i de ferdig fylte paiformen.

  4. For paideigen: 200 g mel, 100 b smør, 50g egg, 3 g salt, 15g kaldt vann eller en ferdig paideig.

  5. Bak deigen i 8 minutter før fyllet helles i. Bak med fyllet på 170 grader i ca 35 minutter.

Frys gjerne ned paien for senere bruk. Den vil holde seg like fersk og fin etter tining.


La deg inspirere av flere stabile, effektive og fristende retter:

Forrige
Forrige

Urtemajones uten egg

Neste
Neste

Laksemousse