Quiche Lorraine, frysestabil og bakestabil
Produser opp i forkant. Bakestabil og frysestabil. Fyllet holder seg like saftig og fint.
Ingredienser:
250 g QimiQ Cream Base
150 g egg
100 g ost, raspet
200 g Løk
100 g Purre, fint kuttet
60 g Smør
200 g Bacon
70 g Rød Chili, fint kuttet
ca 2 g salt
3 g pepper
3 g fersk oregano
Fremgangsmåte:
Sviss løk og purre i smøret, Tilsett Bacon og pepper og avkjøl lett.
For røren bland: QimiQ Cream base med egg og ost
Rør inn løkblandingen inn i eggeblandingen og tilsett krydderet. Fyll inn i de ferdig fylte paiformen.
For paideigen: 200 g mel, 100 b smør, 50g egg, 3 g salt, 15g kaldt vann eller en ferdig paideig.
Bak deigen i 8 minutter før fyllet helles i. Bak med fyllet på 170 grader i ca 35 minutter.
Frys gjerne ned paien for senere bruk. Den vil holde seg like fersk og fin etter tining.
La deg inspirere av flere stabile, effektive og fristende retter: