Laksemousse
Dette er enkelt og veldig greit å lage. Du trenger bare en rørebolle. Produser gjerne opp i forkant og sett på frys. Kvaliteten er like fin.
Fordeler:
Trenger bare en rørebolle.
Behov for mindre mengde av de dyreste ingrediensene.
Trenger ikke å tilsette gelatin.
50% raskere å lage mot tradisjonell oppskrift.
Ingredienser alt 2 (som presentert i filmen ovenfor):
250 gr QimiQ Whip Pastry Cream
100 ml fiskkraft
200 g røkt laks, puré
1/2 sitron, juice
Salt och hvit pepper
20 g urter, hakket
Ingredienser alt 1:
400 g QimiQ Whip Pastry Cream, avkjølt
300 g røkt laks eller kokt laks
200 g Kremost naturell
100 g fiske kraft, avkjølt
20 g Vermont eller Noily Prat
10 g Presset sitron
5 g Salt
2 g Hvit pepper
1 g persille eller andre urter
Tilberedning:
Bland alle ingrediensene i en rørebolle og bland sammen til jevn og fin masse
Pisk opp blandingen i en piskemaskin til ønsket volum er oppnådd.
Fyll i former og avkjøl
La deg inspirere av flere stabile, effektive og fristende retter: