Sandefjordsmør som ikke sprekker

Skeeis bakgrunnsbilde webside (1).jpg

Denne sausen er syre, varme og alkohol stabil og 100% naturlig. Sausen kan holdes i varmebad uten fare for at den skiller seg. Smak sausen gjerne til.

Ingredienser for 1130 g:

600 g kaldt Meierismør
600 g QimiQ Classic eller QimiQ Cream Base
Sitronsaft, smakes til
Salt og pepper

Fremgangsmåte:

  1. Varm opp smør i små biter og QimiQ classic eller QimiQ Cream Base.
    2. Rør mens det smelter.
    3. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
    4. Ønskes det en tykkere saus, tilsett Maizenna spedd ut i kaldt vann.


Skjermbilde 2021-07-30 kl. 11.59.13.png

Oppskriftshefte smørsauser

Få inspirasjon og last ned oppskriftshefte.

Skjermbilde 2021-07-30 kl. 11.18.55.png

Demo

Bruk 12 minutter å ta en titt på vår demo som viser hvordan man anvender QiQ Base for å lage stabile smørsauser.


Andre stabile sauser:

Forrige
Forrige

Stabil Mangodressing som ikke skiller seg.

Neste
Neste

Stabil Beurre Blanc Sauce (klassisk fransk smør saus)