Stabil Multekrem

Multekrem du kan lage flere dager i forveien uten at kvaliteten endres. Multene holder seg ferske og kremen holder seg luftig og fin. Smaken er den samme gode.

multekrem.jpg
 
 

Ingredienser:

Multer 

5 liter Kremfløte 

1,5 liter QimiQ classic

Sukker 

Tilberedning: 

1. Rør romtemperert QimiQ classic glatt i en bolle 

2. Ha i multer og sukker/melis 

3. Rør inn pisket krem 


Mengde med QimiQ skal være 20-30% i forhold til kremen, avhengig av konsistenden på multene. Jo mer flytende jo mer QimiQ. Ved å blande QimiQ sammen med multene før kremen, vil QimiQ på en måte kapsle seg rundt multene og fungere som en vannsperre. Multene holder seg derfor ferske og fine og vil ikke slippe vann ut i resten av kremen. Presentasjonstiden vil forlenges betraktelig og multekremen vil holde seg like fin intill kremen blir sur. 

Fordeler med QimiQ: 

  • Kremen vil holde seg luftig og lett helt til kremen blir sur 

  • Væsken fra Multene vil ikke trekke ut i kremen 

Skjermbilde 2021-08-10 kl. 21.23.22.png

Dessert Demo

Se opplæringsdemoen vi laget spesielt for sentralkjøkken og catering. Den varer i ca 20 minutter og omhandler hva QimiQ er og hvorfor og hvordan denne avnendes til å lage hjemmelagde desserter. Se den når det passer dere.

Design uten navn (2).jpg

Oppskriftshefte “Desserter for storproduksjon”

11 klassiske høykvalitets desserter. Ved å anvende QimiQ blir kvaliteten den samme, bare enklere og mer stabile.


La deg inspirere av flere fristende desserter:


Oppskriftshefte spesielt utviklet for sentralkjøkken og catering:

Forrige
Forrige

Jordbærsmoothie med basilikum

Neste
Neste

Stabil tilslørte bondepiker