Stabil Multekrem
Multekrem du kan lage flere dager i forveien uten at kvaliteten endres. Multene holder seg ferske og kremen holder seg luftig og fin. Smaken er den samme gode.
Ingredienser:
Multer
5 liter Kremfløte
1,5 liter QimiQ classic
Sukker
Tilberedning:
1. Rør romtemperert QimiQ classic glatt i en bolle
2. Ha i multer og sukker/melis
3. Rør inn pisket krem
Mengde med QimiQ skal være 20-30% i forhold til kremen, avhengig av konsistenden på multene. Jo mer flytende jo mer QimiQ. Ved å blande QimiQ sammen med multene før kremen, vil QimiQ på en måte kapsle seg rundt multene og fungere som en vannsperre. Multene holder seg derfor ferske og fine og vil ikke slippe vann ut i resten av kremen. Presentasjonstiden vil forlenges betraktelig og multekremen vil holde seg like fin intill kremen blir sur.
Fordeler med QimiQ:
Kremen vil holde seg luftig og lett helt til kremen blir sur
Væsken fra Multene vil ikke trekke ut i kremen