Grunnoppskrift: Fromasj
Med QimiQ Whip blir det en lek å lage fromasj. QimiQ binder alt du tilsetter og gjør at sluttresultatet blir perfekt hver gang. Bruk din favorittoppskrift, men gjør hele produksjonsprosessen langt enklere, mer økonomisk og stabil ved å bruke QimiQ Whip.
Høy kvalitet, god økonomi og mindre stress

22 % lavere råvarekostnad

83 % raskere produksjonstid
Vedlagt utregning viser at det er et stort innsparingspotensiale ved å bruke denne oppskriften med QimiQ Whip sammenlignet med tradisjonelle oppskrifter. Kvaliteten på sluttproduktet blir den samme.
Bruk kalkulatoren nedenfor og se hva ditt kjøkken kan spare i tid og råvarekostnader ved å bruke denne oppskriften sammenlignet med tradisjonell fromasj. Sett inn verdiene som gjelder for ditt kjøkken i de gule feltene.
*Variablene i den vedlagte utregningen er lagt til grunn for tallene under.
Grunnoppskrift
Fremgangsmåte
Modellen illustrerer grunnregelen for å lage mousse med QimiQ Whip. Bruk derfor denne fordelingen om du vil lage din egen moussevariant. Kreativt og moro!
1. Kjør kjøleskapskald QimiQ Whip glatt.
2. Tilsett kremfløte og sukker og pisk til ønsket volum.
3. Smelt bløtlagt gelatin med sitronsaft. Tilsettes under pisking.
4. Rør inn jordbærsyltetøyet, varier gjerne med andre smaker etter eget ønske.
5. Fordel i former.
Illustrasjonen ovenfor viser den tradisjonelle måten å lage fromasj på sammenlignet med QimiQ Whip. Med QimiQ Whip trenger man bare en rørebolle, en mindre andel fløte og også ingen egg.
Næringsverdier per 100 g
Energi 1259 kJ / 303 kcal
Fett 22,3 g, herav mettet fett 14,6 g
Karbohydrater 24,1 g
Protein 2,2 g
Fiber 0,8 g
Salt 0,1
Vitamin D 0,1 µg
Dessert Demo
Se opplæringsdemoen vi har laget spesielt for sentralkjøkken og catering. Den varer i ca 20 minutter og omhandler hva QimiQ er og hvorfor og hvordan denne avnendes til å lage hjemmelagde desserter. Se den når det passer dere.
Oppskriftshefte på høykvalitets desserter som er spesielt tilpasset sentralkjøkken & catering
11 klassiske hjemmelagde desserter som er raskere, enklere og mer stabile enn med tradisjonell oppskriter. Reduser stress og forenkl dine oppskrifter. Få samme sluttresultat. Test dem ut !