Semulepudding (prinsessepudding) med eplesmak

 
illustrasjoner dessertkonsept (2).png
 
 
Instagram Post Photocard.png

Ingredienser

Skjermbilde 2021-01-06 kl. 21.07.36.png
 

Tilberedning

Eplesemulegrøt :

  1. Lag semulegrøt med eplejuice og semulegryn. Se alternativ metode nedenfor for sous-vide produksjon av semulegrøten.

  2. Rør inn romtemperert QimiQ classic. Dersom semulegrøten er kald er det viktig å røre romtemperert helt glatt og fri for klumper før den tilsettes grøten.

  3. Bland sukker, vanilje og eplesemulegrynsmassen godt sammen.

  4. Fyll i former og kjøl ned. La det stå i kjøleskapet i minimum 4 timer ved 4 grader eller lavere.

Anbefalt mengde per porsjon er 150 g.

Eplesemulegrøt sous-vide:

Kan lages lang tid i forveien.

1. Eplejuice og semulegryn pakkes i en kokepose og settes til vakuum 0,9.

2. Rist semulegrynene og eplejuice sammen inne i posen.

3. Damp/kok massen på 100 grader i 45 minutter.

 

Næringsverdier per 100 g

Energi 1035 kJ / 245 kcal

Fett 7,9 g, herav mettet fett 5,1 g

Karbohydrater 40,2 g

Protein 3,5 g

Fiber 0,5 g

Salt 0,1

 

Kostnadsutregning

Vi har satt opp en utregning som viser at ved å bruke QimiQs produkter og produksjonsmetode vil det gi en total kostnadseffektivitet som har gunstig innvirkning på pris per porsjon.

Variablene kan være forskjellige fra kjøkken til kjøkken. Det er avgjørende at man har riktig piske- og porsjoneringutstyr og at man benytter seg av anbefalt produksjonsmetode.

 
 
illustrasjoner dessertkonsept (2).png
 
Skjermbilde 2021-08-10 kl. 21.23.22.png

Dessert Demo

Se opplæringsdemoen vi har laget spesielt for sentralkjøkken og catering. Den varer i ca 20 minutter og omhandler hva QimiQ er og hvorfor og hvordan denne avnendes til å lage hjemmelagde desserter. Se den når det passer dere.

Design uten navn (2).jpg

Oppskriftshefte på høykvalitets desserter som er spesielt tilpasset sentralkjøkken & catering

11 klassiske hjemmelagde desserter som er raskere, enklere og mer stabile enn med tradisjonell oppskriter. Reduser stress og gjør dine oppskrifter enda enklere. Få samme sluttresultat. Test dem ut !


La deg inspirere av flere fristende desserter:


Oppskriftshefte spesielt utviklet for sentralkjøkken og catering:

Forrige
Forrige

Sjokolademousse

Neste
Neste

Panna cotta – latterlig enkel