Stabil mangokrem

 
Skjermbilde 2021-01-07 kl. 17.09.40.png
 
 

Innsparingskalkulator

Vedlagt utregning viser at det er et stort innsparingspotensiale ved å bruke denne mangokrem oppskriften med QimiQ Classic sammenlignet med tradisjonelle oppskrifter.

Se hva ditt kjøkken kan spare i tid og råvarekostnader ved å bruke denne oppskriften sammenlignet med tradisjonell mangokrem. Sett inn verdiene som gjelder for ditt kjøkken i de gule feltene.

*Variablene i den vedlagte utregningen er lagt til grunn for tallene under.

 

Ingredienser

 

Fremgangsmåte

Ilustrasjonen viser grunnregelen for å stabilisere krem. Lag din egen variant og vær sikker på et vellykket resultat.

1. Rør QimiQ glatt i en bolle.

2. Ha i smak.

3. Rør inn pisket krem

Tips:

Andelen QimiQ Classic skal være 20–30 % av kremen, avhengig av konsistensen på frukten. Jo mer flytende konsistens på frukten, jo mer QimiQ.

 

Næringsverdier per 100 g

Energi 825 kJ / 196 kcal

Fett 10,6 g, herav mettet fett 6,8 g

Karbohydrater 23,4 g

Protein 2,2 g

Fiber 0,5 g

Salt 0,1

Vitamin D 0 µg

Skjermbilde 2021-08-10 kl. 21.23.22.png

Dessert Demo

Se opplæringsdemoen vi laget spesielt for sentralkjøkken og catering. Den varer i ca 20 minutter og omhandler hva QimiQ er og hvorfor og hvordan denne avnendes til å lage hjemmelagde desserter. Se den når det passer dere.

Design uten navn (2).jpg

Oppskriftshefte “Desserter for storproduksjon”

11 klassiske hjemmelagde desserter som er raskere, enklere og mer stabile enn med tradisjonell oppskriter. Reduser stress og forenkl dine oppskrifter. Få samme sluttresultat. Test dem ut !


Flere fristende og stabile desserter:

Forrige
Forrige

Velykket tradisjonell Karamellpudding på 15 minutter- hver gang.

Neste
Neste

Sjokolademousse