Stabil mangokrem
Innsparingskalkulator
Vedlagt utregning viser at det er et stort innsparingspotensiale ved å bruke denne mangokrem oppskriften med QimiQ Classic sammenlignet med tradisjonelle oppskrifter.
Se hva ditt kjøkken kan spare i tid og råvarekostnader ved å bruke denne oppskriften sammenlignet med tradisjonell mangokrem. Sett inn verdiene som gjelder for ditt kjøkken i de gule feltene.
*Variablene i den vedlagte utregningen er lagt til grunn for tallene under.
Ingredienser
Fremgangsmåte
Ilustrasjonen viser grunnregelen for å stabilisere krem. Lag din egen variant og vær sikker på et vellykket resultat.
1. Rør QimiQ glatt i en bolle.
2. Ha i smak.
3. Rør inn pisket krem
Tips:
Andelen QimiQ Classic skal være 20–30 % av kremen, avhengig av konsistensen på frukten. Jo mer flytende konsistens på frukten, jo mer QimiQ.
Næringsverdier per 100 g
Energi 825 kJ / 196 kcal
Fett 10,6 g, herav mettet fett 6,8 g
Karbohydrater 23,4 g
Protein 2,2 g
Fiber 0,5 g
Salt 0,1
Vitamin D 0 µg
Dessert Demo
Se opplæringsdemoen vi laget spesielt for sentralkjøkken og catering. Den varer i ca 20 minutter og omhandler hva QimiQ er og hvorfor og hvordan denne avnendes til å lage hjemmelagde desserter. Se den når det passer dere.
Oppskriftshefte “Desserter for storproduksjon”
11 klassiske hjemmelagde desserter som er raskere, enklere og mer stabile enn med tradisjonell oppskriter. Reduser stress og forenkl dine oppskrifter. Få samme sluttresultat. Test dem ut !
Flere fristende og stabile desserter: