Stabil mangokrem
Innsparingskalkulator
Vedlagt utregning viser at det er et stort innsparingspotensiale ved å bruke denne mangokrem oppskriften med QimiQ Classic sammenlignet med tradisjonelle oppskrifter.
Se hva ditt kjøkken kan spare i tid og råvarekostnader ved å bruke denne oppskriften sammenlignet med tradisjonell mangokrem. Sett inn verdiene som gjelder for ditt kjøkken i de gule feltene.
*Variablene i den vedlagte utregningen er lagt til grunn for tallene under.
Ingredienser
Fremgangsmåte
Ilustrasjonen viser grunnregelen for å stabilisere krem. Lag din egen variant og vær sikker på et vellykket resultat.
1. Rør QimiQ glatt i en bolle.
2. Ha i smak.
3. Rør inn pisket krem
Tips:
Andelen QimiQ Classic skal være 20–30 % av kremen, avhengig av konsistensen på frukten. Jo mer flytende konsistens på frukten, jo mer QimiQ.
Næringsverdier per 100 g
Energi 825 kJ / 196 kcal
Fett 10,6 g, herav mettet fett 6,8 g
Karbohydrater 23,4 g
Protein 2,2 g
Fiber 0,5 g
Salt 0,1
Vitamin D 0 µg
Flere fristende og stabile desserter: